Kvalitet

Vi går ikke på kompromis

God kvalitet betaler sig

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed, kvalitet og gennemtænkte løsninger.


Vores kompetente medarbejdere står altid klar, så du opnår den optimale løsning som sikrer dig mindst muligt nedetid og bekymringer i hverdagen, og giver dig friheden til at koncentrere dig om dine kerneopgaver.

Det er vores klare holdning at god kvalitet altid betaler sig, og derfor arbejder vi kun sammen med anerkendte producenter som leverer produkter af høj kvalitet.

Samtidig har vi en lang række kvalitetsgodkendelser og certificeringer som er din garanti for kvalitet i hver eneste løsning.

Et udpluk af vores unikke samarbejdspartnere

Honeywell Brandsikring

Honeywell leverer nogle af verdens bedste løsninger indenfor elektronisk brandsikring. De tilbyder unikke detekteringsløsninger af høj kvalitet til krævende miljøer, og du får som kunde adgang til det fulde produktsortiment.

Honeywell CentraLine

Vi er Honeywell CentraLine Teknologi Partner i Danmark, og har mange års erfaring i centraline løsninger fra Honeywell, som typisk præsenteres på ArenaNX eller Tridium.

Autronica partner

Vi er en af landets største Autronica partnere med løsninger indenfor varsling, brandsikring og rumslukning. Fra standard løsninger til specialdetektering, så kan Autronicas produkter løse opgaven.

Trend Teknologi Center

Med mere end 40 års erfaring er vi et af landets største og ældste systemhuse indenfor Trend CTS løsninger. Det sikrer at du som kunde får adgang til eksperter der har været med fra start og kan hjælpe uanset anlæggets alder og sammensætning.

NOX Systems

NOX repræsenterer det mest fleksible system indenfor tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning i Skandinavien. Løsningen er skalerbar i ethvert scenarie og kan integreres mod de mest gængse systemer på markedet, som sikrer en komplet og brugervenlig løsning.

AXIS Silver Partner

AXIS er en af verdens førende producenter indenfor videoovervågning og adgangskontrol, med udvikling og support forankret i Sverige. Deres løsninger dækker alle segmenter og kan skaleres til den specifikke opgave, samtidig med at de integrerer mange af deres produkter til andre systemer.

Milestone

Milestone Systems er et verdenskendt og danskudviklet videosoftware, som kan integreres med mere end 13.000 forskellige kameraer og enheder. Som autoriseret Milestone Advanced Partner tilbyder vi som installatør, video management løsninger der er skræddersyet til dine specifikke behov. I ét og overskueligt software.

Bosch Security Systems

Bosch Security Systems laver højt professionelle videoløsninger og er berømte for deres sikre og præcise videoanalyse. Offshore, tung industri og driftsvigtige installationer i infrastrukturen, er blot nogle af Boschs spidskompetencer, som de har bygget op gennem mere end 20 år.

AXIS Communications

Vi er stolt autoriserede parter med Axis Communications fra Sverige, som er en førende global producent af netværksvideo og IoT-løsninger. Deres produkter skaber tryghed og effektivitet gennem avanceret teknologi, åbne platforme og en høj innovation.

AJAX

Alarmsystemerne fra Ajax er brancheanerkendte for deres meget intuitive betjening, stilrene og pæne design og ikke mindst deres banebrydende trådløse transmissionsteknologi. Dette sikre en tryg og høj driftsikkerhed med mange kombinationsmuligheder og funktionaliteter, alt sammen betjent fra deres nemme app og interfaces.

Acre SPC

Acre SPC tilbyder højtsikrede alarmløsninger, der integrerer avanceret teknologi med brugervenlig funktionaliteter. Med fokus på pålidelighed og sikker drift, kan SPC alarmen levere skræddersyede løsninger, der sikrer effektiv beskyttelse af både ejendomme, adgange og personer.