Om os

Vores historie

Din lokale samarbejdspartner

O&J Comfort A/S er del af O&J Gruppen som bl.a. også repræsenterer El-firmaet Olesen & Jensen samt O&J Energy. Olesen & Jensen er med over 100 års erfaring et godt fundament for et langvarigt samarbejde.

O&J Gruppen er i dag ejet og ledet af 4. generation. Vi arbejder med korte og effektive forretningsgange og et personligt ledelsesengagement.

Den samlede forretning i O&J Comfort består af over 90 medarbejdere fordelt på 5 adresser i henholdsvis Esbjerg, Odense, Århus, Greve og Haderslev.

Erfaring

Hos O&J Comfort møder du engagerede specialister med stor erfaring, i alle tre divisioner; CTS – Brand – Sikring.

CTS divisionen har rødder tilbage til 1990 hvor det startede som H.O. Service A/S. Sidenhen blev virksomheden opkøbt af SE Big Blue (Tidligere Syd Energi) for at blive en del af O&J Gruppen, som O&J CTS.

Brand & Sikrings divisionen har Olesen & Jensen igennem mere end 40 år drevet som en del af el-forretningen. Men med stigende kompleksitet og ønsket om at udvikle forretningen yderligere, stiftede O&J Gruppen O&J Brand & Sikring den 1. oktober 2019.

Efter fusionen består O&J Comfort af en stærk tværgående ledelse, og bringer de bedste løsninger i spil, indenfor de tre fagområder. Ledelsen arbejder målrettet med en god balance mellem salg, ledelse, udvikling, teknologi og drift.

Kvalitet

Som kunde skal du føle dig sikker og tryg ved din leverandør, og derfor gør vi os umage for at sikre de rigtige kompetencer og høj kvalitet i vores løsninger.
O&J Comfort er et af Danmarks største Trend Systemhuse og Teknologi-centre. Derudover kan vi levere og supportere Honeywells Centraline produkter samt Tridium.

Vi råder i dag over en dygtig stab af teknikere, der har mange års erfaring. Både i forhold til udførsel af større projekter, renovering samt serviceopgaver.

Vi er selvfølgelig samtidig ISO certificeret inden for brandalarm, brandventilation, varsling, tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning. Vi er ligeledes godkendt sikringsinstallatør ved Forsikring & Pension (F&P).

Det er din sikkerhed for høj kvalitet hver gang

Samarbejde

Vi ser alle kunderelationer som nære samarbejder, og inddrager altid jer som kunde, for den mest optimale løsning.

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for deres fagområde og kan altid rådgive om den rigtige løsning.

Vi hjælper med projektering, programmering og godkendelse – Samarbejdet kan kombineres, som du foretrækker det.

En del af O&J Gruppen med bred ekspertise og personligt lederskab

Vores Historie

2022
O&J Comfort
1. oktober fusionerer O&J Brand & Sikring A/S med O&J CTS A/S. Det fortsættende, fælles nye navn, bliver O&J Comfort A/S. Den samlede forretning i O&J Comfort A/S består af over 90 medarbejdere fordelt på 5 adresser i henholdsvis Esbjerg, Odense, Århus og Greve og Haderslev. Hermed består O&J Gruppen i dag af El-firmaet Olesen & Jensen, O&J Energy samt O&J Comfort A/S. Samarbejdet på tværs af selskaberne bidrager til de bedste løsninger og en bred vifte af kompetencer samt korte og effektive forretningsgange og et personligt ledelsesengagement.
2022
2019
O&J Brand & Sikring
1. oktober lancerer Olesen & Jensen det nye selskab O&J Brand & Sikring, der skal skærpe koncernens fokus inden for området. O&J Brand & Sikring er et partnerskab mellem ejeren af Olesen og Jensen, Claus Boel, og Lars Küster. Selskabet startede op med i alt ni medarbejdere og har til formål at levere tryghed gennem installation og service af brand og sikring til offentlige og private virksomheder.
2019
2019
100 års fødselsdag
Den 7. marts fejres firmaets 100-års fødselsdag og fortsætter den spændende udvikling som el-branchen altid har budt på.
2019
2016
Overtager CTS-forretning
Den 1. november overdrager SE Energi & Klima sin CTS-forretning til Olesen & Jensen. Overtagelsen indebærer alle fire CTS-afdelinger i henholdsvis Esbjerg, Kolding, Aarhus og Ringsted.
2016
2011
O&J Energy A/S opstår
1. oktober - Nordsø Elektronik og O&J elektromekaniske værksted fusioneres og O&J Energy A/S opstår.
2011
2010
Lundkvist A/S
1. oktober - overtages Lundkvist A/S i Varde
2010
2005
Overtagelse fra svigerfar
Claus Boel overtager aktierne i familiefirmaet fra sin svigerfar og fortsætter alene ledelsen af firmaet.
2005
2000
Tonnesen A/S
1. Maj - Tonnesen A/S I Lyne overtages
2000
1997
Borris El A/S
1. februar - Borris El A/S overtages
1997
1988
Hurtigere, større og mere effektivt
Der bygges nyt stort elektromekanisk værksted på Ørnevej 1. Automatiseringen af industrien tager fart. Hurtigere, større og mere effektivt, er firsernes mantra.
1988
1986
Starten på noget nyt
Carsten S. Jensen overtager aktierne i firmaet. Den kraftige nedgang i fiskeriet gør, at olieproduktionen bliver meget væsentlig for Esbjerg og basen for udvidelse af forretningen begynder.
1986
1984
Aktieselskab
Familiefirmaet omdannes til et familieaktieselskab.
1984
1977
Intertronicgruppen
Tyverisikring bliver mere almindeligt både til erhverv og private hjem og Olsen & Jensen er med i Intertronicgruppen som specialister i sikringssystemer. Intertronicgruppen består af firmaer der på landsplan har specialiseret sig i at installere og udvikle sikringsmetoder og -systemer.
1977
1976
Nye lokaler
El-installationsafdelingen flytter til nye lokaler på Ørnevej 1.
1976
1972
Olie fra nordsøen
Olieefterforskningen intensiveres i Nordsøen og egentlig produktion fra Dan feltet starter og bidrager til øget aktivitet i olie- og gasindustrien.
1972
1958
Generationsskifte
Erik Jensen overtager familiefirmaet efter sin far. De sidste gas-gadelamper forsvinder og havnens elforsyning omlægges ligeledes til vekselstrøm. Slagboremaskinen bliver almindelig.
1958
1922
Stopper samarbejdet
V. H. Jensen og de to medstiftere enes om at stoppe samarbejdet. V. H. Jensen fortsætter som eneejer af firmaet, navnet forbliver Olesen & Jensen. Der installeres jævnstrøm i rigtigt mange bygninger. Køleskabe, støvsugere og vaskemaskiner begynder at vise sig, men det egentlige gennembrud kommer først efter anden verdenskrig. Fra 1950-1955 omlægges elforsyningen fra jævnstrøm til vekselstrøm.
1922
1919
Olesen & Jensen bliver grundlagt
Den 7. marts etablerede Victor Henry Jensen, Kristian Olsen og Mads Olesen Poulsen El-firmaet Olesen & Jensen.
1919