Løsninger

Sikring

Vi sørger for din sikkerhed og tryghed

Dine værdier er i gode hænder

Sikring af dine værdier, både ved mekanisk og elektronisk sikring. Vores elektroniske sikringsløsninger inkluderer tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning, perimetersikring og personalalarmer. Disse kombinationer udgør de mest almindelige former for elektronisk sikring.

Din garanti for kvalitetsprodukter


Med over 40 års erfaring inden for branchen og alle nødvendige certificeringer, sørger vi altid for at dine systemer er installeret korrekt og dokumenteret i henhold til loven. Vi foretager årlige eftersyn for at sikre, at de forbliver i optimal stand.

Adgangskontrol

Beskyt dine bygninger effektivt og bekvemt!

Ved at konvertere dine nøgler til elektronisk format sikrer du, at kun autoriserede personer får adgang til dine bygninger. Herved skaber du nemmere adgang for de rette personer, samtidig med, at du opnår overblik over adgangen. 

Den elektroniske adgangskontrol kan desuden kombineres med andre funktioner, såsom styring af lys, lukning af vinduer eller aktivering af natsænkning.
Du kan tilføje andre adgange til systemet, såsom adgang til omklædningsrum, printere, tidsregistrering mm. Disse systemer er designet til at kommunikere med HR-systemet, så når en medarbejder forlader virksomheden, deaktiveres alle deres adgangskoder automatisk.

Læs mere

Overvågning

Skab trygge omgivelser og optimeret produktion

Videoovervågning af områder, bygninger eller processer kan være afgørende for at skabe sikkerhed og tryghed. Herved kan enhver hændelse identificeres og dokumenteres til senere opklaring. 

Ved overvågning af produktionsprocesser kan problemer hurtigt identificeres og elimineres, og du skaber en optimeret drift, med minimeret nedetid.  

Læs mere

Tyverialarm

Dine værdier er i trygge hænder 

Vi beskytter dine værdigenstande og aktiverer en autoriseret kontrolcentral ved indbrud, hvilket minimerer tyveri og sikrer hurtig respons ved behov. Her får du installation af skræddersyede alarmsystemer til kontinuerlig overvågning.

Ved samarbejde med godkendte kontrolcentraler og vagtselskaber sikrer vi øjeblikkelig reaktion, uanset tid og sted.  Yderligere kan vores løsning med fordel integreres med både adgangskontrol og overvågning for ekstra tryghed.

Læs mere

Personsikkerhed

Skab sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen

Med vores avancerede overfaldsalarmer, der udnytter GPS-positionering og direkte alarm til politiet, garanterer vi øjeblikkelig og pålidelig assistance i nødsituationer. 

Personsikkerhed er en afgørende faktor på enhver arbejdsplads. Hos os prioriterer vi din sikkerhed med innovative løsninger, der stræber efter at skabe et sikkert og trygt miljø. Vores moderne tilgange, herunder personlige alarmer med avancerede GPS-funktioner, sikrer øjeblikkelig assistance i nødsituationer. Vi forstår vigtigheden af at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes sikkerhed er i højsædet.

Læs mere

IT sikkerhed – 
Sikre løsninger for stabil virksomhedsdrift


IT-sikkerhed udgør en kritisk faktor for moderne virksomheder, og hos os forbliver dette et fokusområde. Vi tilbyder omfattende sikkerhedsløsninger, hvor vi omhyggeligt vælger godkendte europæiske produkter og søger altid for at imødekomme dine specifikke behov. 

Vi forstår betydningen af en kontinuerlig dialog og tilbyder dig som kunde en fast kontaktperson gennem hele processen. Fra planlægning til implementering sikrer vores dedikerede team en smidig og problemfri integration af sikkerhedssystemer for din virksomhed. Vores mål er, at levere pålidelige, kompatible og sikre løsninger, der opfylder dine forventninger og langsigtede behov.

O&J Comfort A/S er ISO certificeret og registreret sikringsinstallatør hos Forsikring & Pension.

Vi er registreret installatør indenfor ADK – AIA – TVO – Se vores certifikat nedenfor

Vi er registreret med godkendelsesnummer 212.1868 og listen over godkendte installatører kan ses hos F&P nedenfor.

Denne godkendelse er din garanti for løsninger i højeste kvalitet. Alle sikringsanlæg serviceres løbende gennem serviceaftaler med hver enkelt kunde, og der tages højde for eventuelle forsikringsmæssige krav.

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Troels Mørk Henningsen
Troels Mørk Henningsen
Servicechef
Allan Munk Bjerg
Allan M. Bjerg
Afdelingschef, sikring

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

500_FLUGT - Museum Oksbøl
Flygtningemuseet FLUGT - Oksbøl
500_polytech
Polytech Domicil

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.