Job & karriere

O&J som arbejdsplads

Vi tilbyder et miljø med højt til loftet

En arbejdsplads hvor kompetence og åbenhed går hånd i hånd.

Vores værdier hos Olesen & Jensen A/S er centreret omkring en arbejdsplads, hvor kompetence og åbenhed går hånd i hånd.

Vi er stolte af vores professionelle tilgang til arbejdet, og vi har en bred vifte af dygtige medarbejdere med kompetencer inden for mange forskellige områder. Vi er imødekommende overfor vores kolleger, og der er altid plads til læring og udvikling.

Vores rolle som rådgivere indebærer at dele vores ekspertise og give værdifulde råd til vores kunder. Vi er dygtige inden for vores fagområde, og vores tekniske kompetencer er afgørende for vores arbejde. Vi er åbne over for at lytte til andres synspunkter og ideer, og vi sætter pris på en konstruktiv dialog, der fremmer udviklingen af de bedste løsninger.

Vores kommunikationsstil er uformel, men altid præget af gensidig respekt. Vi lægger vægt på åbenhed og ærlighed i vores samtaler og er lydhøre overfor andres synspunkter og udgangspunkter. Vi har en afslappet atmosfære, hvor humor og selvironi er velkommen, da det kan bidrage til et positivt arbejdsmiljø. Dog er det vigtigt at understrege, at vi aldrig går på kompromis med vores professionalisme, hverken over for vores kunder eller i løsningen af opgaverne.

Hos os kan du forvente en alsidig hverdag, hvor du bliver udfordret og udvikler dig både fagligt og personligt. Vi tilbyder et miljø med højt til loftet, hvor din mening og input bliver lyttet til og værdsat. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vi sætter en ære i at sikre, at de trives og udvikler sig.

Vi er stolte af vores værdier, der skaber en arbejdsplads præget af kompetence, åbenhed, respekt, humor og professionalisme.

Erfaring

Hos O&J Comfort møder du engagerede specialister med stor erfaring, i alle tre divisioner; CTS - Brand - Sikring.

CTS divisionen har rødder tilbage til 1990 hvor det startede som H.O. Service A/S. Sidenhen blev virksomheden opkøbt af SE Big Blue (Tidligere Syd Energi) for at blive en del af O&J Gruppen, som O&J CTS.

Brand & Sikrings divisionen har Olesen & Jensen igennem mere end 40 år drevet som en del af el-forretningen. Men med stigende kompleksitet og ønsket om at udvikle forretningen yderligere, stiftede O&J Gruppen O&J Brand & Sikring den 1. oktober 2019.

Efter fusionen består O&J Comfort af en stærk tværgående ledelse, og bringer de bedste løsninger i spil, indenfor de tre fagområder. Ledelsen arbejder målrettet med en god balance mellem salg, ledelse, udvikling, teknologi og drift.

Professionelle løsninger med integritet og pålidelighed!

Kvalitet

Som kunde skal du føle dig sikker og tryg ved din leverandør, og derfor gør vi os umage for at sikre de rigtige kompetencer og høj kvalitet i vores løsninger. O&J Comfort Danmarks største Trend Systemhus og Teknologi-center. Derudover kan vi levere og supporterer Honeywells Centraline produkter samt Tridium.

Vi råder i dag over en dygtig stab af teknikere, der har mange års erfaring. Både i forhold til udførsel af større projekter, renovering samt serviceopgaver.

Vi er selvfølgelig samtidig ISO certificeret inden for brandalarm, brandventilation, varsling, tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning. Vi er ligeledes godkendt sikringsinstallatør ved Forsikring & Pension (F&P).

Det er din sikkerhed for høj kvalitet hver gang.

Kvalitetsarbejde, der opfylder dine forventninger!

Samarbejde

Vi ser alle kunderelationer som nære samarbejder, og inddrager altid jer som kunde, for den mest optimale løsning.

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for deres fagområde og kan altid rådgive om den rigtige løsning.

Samtidig er vi åbne og frie, hvilket betyder at du som installatør trygt kan inddrage os, såfremt du ikke selv vil varetage en opgave eller har de fornødne kompetencer.

Vi hjælper med projektering, programmering og godkendelse - Samarbejdet kan kombineres, som I foretrækker.

Vi bygger på tillid og samarbejde - din succes er vores mål!

En del af O&J Gruppen med bred ekspertise og personligt lederskab