CTS System

 

Et CTS System er et intelligent energi- og klimastyringsanlæg, der balancerer komfort, forbrug og drift i større bygninger.

CTS er en forkortelse af Central Tilstandskontrol og Styring

Med et CTS‐anlæg kan du fra et centralt sted styre og overvåge dine anlæg i en eller flere bygninger. 

Vi leverer styring og automatikkomponenter for varme- og ventilationsanlæg, samt integrerer op imod andre automatikanlæg som f.eks. lysstyring, naturlig ventilation, varmepumper, solafskærmning.


Overblik og energibesparelser

Med et CTS anlæg har du mulighed for at regulere og optimere samt fejlfinde og fejlrette. Det giver dig hurtigt og nemt et overblik over dine anlæg og dine bygninger, blot ved at se på anlægsbilleder via en computer, tablet eller smartphone.

Med et CTS anlæg, hvor de fysiske anlæg er bestykket med føler, sensorer og aktuatorer, er du i stand til at:

  • Se og overskue, selv små udfordringer på store komplekse anlæg
  • Ændre f.eks. temperaturen for at skære ned på energiforbruget
  • Skrue ned for eller slukke helt for varme og ventilation - aften, nat og weekend
  • Lukke ned for energien, hvor der ikke er aktivitet.       

Hovedstation

Hvor der er flere anlæg eller bygninger, anvendes typisk en hovedstationssoftware, hvor man som bruger kan styre og overvåge de tekniske installationer i bygningen. Alarm og trendfunktioner sikrer at man får besked på hovedstationen, så snart der sker noget uhensigtsmæssigt. Kritiske fejl sendes ofte som SMS eller Email.

Du får det grafiske overblik via WEB opkobling på en standard browser, og direkte på din Smartphone eller Tablet.

      

Hovedstationssoftware

Med hovedstationssoftwaren IQVision fra Trend, ArenaNX fra CentraLine eller N4 fra Tridium, har vi mulighed for at integrere både ældre og nye anlæg, samt styringer fra andre fabrikater, så du får overblikket over hele din tekniske installation på en og samme platform.

Med Trend's IQVision, ArenaNX fra CentraLine og N4 fra Tridium, har vi mulighed for direkte at integrere protokoller såsom BACnet, Dali lysstyring, KNX, Modbus, og MBUS.

Trend Teknologi Center og
Honeywell CentraLine Partner.